Nieuwsbrief iQOUNT

2e editie, augustus 2010

De zomer nadert zijn einde. Wij hopen dat u ook genoten heeft van een heerlijke vakantie. Wij hebben zeker niet stil gezeten in de afgelopen tijd en hebben ook weer een aantal nieuwsitems voor u verzameld. Hierbij ontvangt u onze tweede editie. Wij wensen u veel leesplezier!

Wilt u meer informatie of wilt u een ander onderwerp met ons bespreken, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Ook op onze website, www.iqount.nl, publiceren wij met enige regelmaat nieuwsitems.

Het team van iQOUNT


Voor jongeren vier tijdelijke contracten mogelijk

Sinds 9 juli 2010 is het voor een werkgever mogelijk om met werknemers tot 27 jaar vier opeenvolgende arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd aan te gaan. De gedachte achter deze wetswijziging is om jongeren tijdens de huidige economische crisis langer aan het werk te houden.
Lees meer

Geen heffingsrente bij terugname van ongevraagd verleende teruggaaf

De Belastingdienst mag geen heffingsrente in rekening brengen als een ongevraagd verleende teruggaaf wordt teruggenomen.
Lees meer

Stimulans voor mkb-starters in kabinetsplan 2010

Welke plannen heeft het kabinet in de begroting 2010 voor het midden- en kleinbedrijf? Een aantal maatregelen is er op gericht om de starters in het mkb te stimuleren.
Lees meer

Stamrecht-BV de deur uit?

Stel, u bezit sinds vele jaren een BV met daarin alleen nog een stamrecht waaruit u periodieke uitkeringen ontvangt. U bent de BV echter een beetje zat. Kunt u nu zomaar zonder fiscale kleerscheuren van uw stamrecht af?
Lees meer

Nieuws

Geïnteresseerd in een (beknopte) cursus "Tips & Trucs in Exact Online"? Geef u hier op

In week 35 verspreiden wij de nieuwsbrief "Eigen risico dragen WGA" onder onze cliënten met salarisadministraties. Wilt u deze ook ontvangen? Klik hier


Extra nieuwsitems

Eén jaar verlenging voor verruimde mogelijkheid tot kwartaalaangifte.
klik hier

Enkele pensioenfondsen zullen korting pensioenen moeten overwegen.
klik hier


Contact

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk
Postbus 1160
3840 BD HARDERWIJK
tel. 0341-740800
fax. 0341-740801

- ©2010 iQOUNT.nl