Nieuwsbrief iQOUNT

Editie augustus 2012

Wederom een nieuwe editie van onze nieuwsbrief met actualiteiten en ontwikkelingen die voor jou van belang kunnen zijn.

Wil je meer informatie of wil je een ander onderwerp met ons bespreken, neem dan contact met ons op. Wij zijn jou graag van dienst!

Cliëntenbrief over btw-verhoging

Op 1 oktober 2012 wordt het algemene btw-tarief verhoogd van 19% naar 21%. Het wetsvoorstel daarvoor is inmiddels door het parlement aangenomen.

Vanwege de tariefverhoging zal de facturering van ondernemers moeten worden aangepast. Omdat iedereen met de tariefverhoging te maken krijgt, hebben wij een cliëntenbrief opgesteld waarmee wij jou op de hoogte brengen van de belangrijkste gevolgen.
Lees meer

Cliëntenbrief Registratieplicht uitleners

Sinds 1 juli 2012 is de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (hierna Waadi) gewijzigd. Deze wetswijziging is van belang voor iedere werkgever die wel eens gebruikmaakt van personeel van een andere werkgever (het zogenaamde inlenen).

Op overtreding van de wet staan zeer hoge boetes. Hierna leest u alles over de nieuwe regeling, voor wie en in welke situaties de registratieplicht geldt en welke maatregelen u moet nemen. Ook treft u de nieuwe vrijwaringsregels aan voor gecertificeerde uitzendondernemingen.
Lees meer

Nu makkelijker je lening boetevrij aflossen

Er is nog steeds sprake van een crisis op de huizenmarkt. Ben je in het bezit van een eigen woning dan moet je waarschijnlijk rekening houden met een daling van de waarde van je woning. Ga je deze verkopen dan is de kans groot dat je blijft zitten met een behoorlijk restschuld. Banken proberen je hierin tegemoet te komen door de mogelijkheid te bieden om zonder boete extra op je hypotheek af te lossen.
Lees meer

iQOUNT - Online actief

Inmiddels maken al veel van onze cliënten gebruik van iQOUNT - Online. Tevens beschikbaar via de AppStore voor de iPhone en iPad.

Een online portal waardoor sneller en gemakkelijker gecommuniceerd kan worden en de ondernemers meer tijd overhouden om dàt te doen waar zij goed in zijn. Dat is iQOUNT – Online!


Lees hier
meer informatie over iQOUNT - Online.


Nieuwe versie Exact Online

De nieuwe versie van Exact Online is beschikbaar sinds begin juli.

Met talloze verbeteringen én nieuwe functies, voor iedereen. Of je nu de Boekhoud-, Accountancy-, Handel- of Uren & Facturen-oplossing gebruikt, deze
versie
biedt je nog meer.Online handelsinformatie opvragen bij iQOUNT

De financiële positie van uw prospect checken voordat u aan hem of haar levert?

Bekijk hier de mogelijkheden.


Contact

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk
Postbus 1160
3840 BD HARDERWIJK
tel. 0341-740800
fax. 0341-740801

- ©2010 iQOUNT.nl