Nieuwsbrief iQOUNT

Nieuwsbrief Eindejaarstips 2010

Het einde van het jaar is zo'n periode om nog even de puntjes op de i van uw administratie te zetten. Of het nu gaat om fiscale zaken, om subsidies, om lonen en sociale zekerheid of om estate planning: er zijn altijd zaken die even uw aandacht vragen. iQOUNT adviseurs & accountants heeft een groot aantal van die tips voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verzameld. De tips variëren van belastingtips tot en met interessante veranderingen voor 2011. Wij hopen u een plezier te doen met deze speciale uitgave.

Klik hier
voor de volledige Eindejaarstips 2010.

Nieuwe regeling BTW-aftrek bij woon/werkpand

Als u als ondernemer een woon/werkpand aanschaft of laat bouwen, kunt u onder voorwaarden alle BTW, ook op het woongedeelte, in aftrek brengen.
Lees meer

Overstappen op de werkkostenregeling in 2011 of toch nog uitstellen.

Een werknemer kan de arbeidskosten in de inkomstenbelasting niet aftrekken, maar de werkgever mag in de loonbelasting wel belastingvrije vergoedingen of verstrekkingen toekennen.
Lees meer

Schaf een ‘groene’ auto aan

Vanaf 2010 geldt voor personenauto’s met een lage CO2-uitstoot een vrijstelling voor de heffing van de wegenbelasting (MRB) en de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM).
Lees meer

Nieuws

Harderwijk op IJs, op 2 december is de opening van de IJsbaan in Harderwijk. 4 weken lang volop schaatsplezier voor jong en oud.

Weet u al of u gaat kiezen voor een nieuwe zorgverzekering? Of bent u het overzicht kwijt?
Op onderstaande site kunt u 62 verzekeringen vergelijken.
Klik hier


Contact

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk
Postbus 1160
3840 BD HARDERWIJK
tel. 0341-740800
fax. 0341-740801

- ©2010 iQOUNT.nl