Wil je ook minder tijd besteden aan jouw administratie?

Nieuwsbrief iQOUNT

Het bijwerken van jouw bankboek in de boekhouding en het doen van betalingsopdrachten kon tot voor kort op twee manieren. Door handmatig intypen en door het exporteren en importeren van jouw bankafschriften en opdrachten via een bestand.

Voor klanten van de Rabobank en de ABN AMRO Bank is dit makkelijker geworden dankzij een automatische uitwisseling van afschriften. Met Rabobank Internetbankieren Professional kun je zelfs betaalopdrachten vanuit Exact Online automatisch koppelen.

Het bespaart jou handmatige handelingen en daarmee tijd, die je weer aan jouw bedrijf kunt besteden. Deze service is zonder aanvullende kosten beschikbaar als je van beide producten gebruik maakt.

De voordelen van deze service

Bankafschriftregels worden dagelijks automatisch klaargezet in Exact Online. Betaalopdrachten worden direct verstuurd naar het internetbankierenpakket (nu nog alleen Rabobank Internetbankieren Pro).

Bankafschriften

Betalingen en ontvangsten op jouw Rabobank en ABN AMRO Bank rekening krijg je automatisch een keer per dag digitaal aangeleverd in Exact Online. Als je inlogt in Exact Online wordt je attent gemaakt op de nieuw ontvangen bankmutaties, na akkoord worden deze opgenomen in de boekhouding. Daarmee vervalt het handmatig exporteren en importeren van bankbestanden.

Betaalopdrachten

Vanuit Exact Online kun je betaalopdrachten aanmaken die vanaf jouw Rabo Internetbankieren Professional rekening wilt betalen. Deze opdrachten worden direct verzonden naar jouw online rekening. Voor de beveiliging is het nog wel noodzakelijk om in de Rabo internetbankieren omgeving de betaling te bevestigen met de Random Reader.

Activeren van de service

De koppeling tussen Rabo Internetbankieren Professional, ABN AMRO Bank en Exact Online is kosteloos beschikbaar. Je kunt deze service zelf activeren.
Om de bankbestanden met daarin betalingen en ontvangsten tussen Rabobank Internetbankieren Professioneel, ABN AMRO Bank en Exact Online automatisch te kunnen uitwisselen, dien je eerst een koppeling te maken met jouw administratie(s) in Exact Online. In het linker zijmenu hebben wij voor zowel de Rabobank, alswel de ABN AMRO Bank koppeling een korte beschrijving opgenomen.

Wat heb je hiervoor nodig?

Het Exact Online Advanced of Premium abonnement. Of minimaal de uitbreiding Bankieren die u kunt bestellen voor € 15,- per maand.

Automatische uitwisseling met de Rabobank


Klik hier
voor nadere informatie over het activeren van de koppeling tussen Exact Online en Rabobank Internetbankieren ProAutomatische uitwisseling met de ABN AMRO Bank


Klik hier
voor nadere informatie over het activeren van de koppeling tussen Exact Online en ABN AMRO Bank


Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het activeren van de koppeling in uw Exact Online omgeving of weet u niet of dit in uw situatie mogelijk is?

Uiteraard helpen wij u hierbij!


Uw facturen automatisch boeken?

Exact Online komt met een nieuwe module om via Scan & Herken automatisch jouw stapels inkoop- en verkoopfacturen te boeken.

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? 'Meer weten over de scan & herken oplossing'


Contact

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk
Postbus 1160
3840 BD HARDERWIJK
tel. 0341-740800
fax. 0341-740801

- ©2010 iQOUNT.nl